kinderpaktijk oké voor PMKT en EFT oké in delft: logo
Kinderpraktijk Oké Praktijk EFT Oké Jacqueline Besseling
Kort over mij

Jacqueline Besseling, psychomotorisch kindertherapeut en EFT Master Practitioner. Jacqueline Besseling, geboren in 1960, getrouwd en moeder van 2 volwassen kinderen.

Na het VWO voltooi ik de opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk. Een opleiding met een stevige theoretische / agogische basis gecombineerd met praktische creatieve en speelse vaardigheden om aan voor de ontwikkeling van kinderen gestelde doelen te werken.
Dan beland ik in het peuterspeelzaalwerk en van het leiden van een peuterspeelzaal, samenwerkend met ouders en vrijwilligers, kom ik uiteindelijk bij het beleidswerk terecht in een door fusie ontstane organisatie.

Ik mis het contact met ouders en kinderen en besluit de 3-jarige post-HBO opleiding tot psychomotorisch kindertherapeut (PMKT) te volgen bij de stichting Le Bon Départ. Deze opleiding is een prachtige verdieping van de kennis en vaardigheden van de HBO-J. Inmiddels werk ik sinds 1999 in mijn eigen kinderpraktijk in Delft. Via cursussen, workshops en het lezen van boeken houd ik 'mezelf up-to-date'.

De afgelopen jaren heb ik me gericht op verwerking van overweldigende ervaringen en stress. Ik heb me verdiept in lichaamsgerichte technieken uit de somatic experience, het focussen en de EFT (Emotional Freedom Techniques).
Ik volgde de volgende workshops en training:
Level 1 workshop EFT door Jan Scholtes, 2012 - 2013 AMT EFT Masters Practitioner certification! tutor Silvia Hartmann, 2014 AMT Energy in Motion MP certification by Silvia Hartmann, 2014 Workshop Optimal EFT by Gary Craig, 2015 AMT Modern Stress Management certification Silvia Hartmann, 2015 AMT Trainers Training certification Sandra Hillawi, 2016 GOE (= AMT) Energy EFT Foundation certification Silvia Hartmann

Kinderpraktijk Oké Praktijk EFT Oké Jacqueline Besseling Sitemap